Balkan Pharmaceuticals

3 trofee Notorium Trademark Adwards

3 trofee Notorium Trademark Adwards. Pentru al șaselea an consecutiv, Balkan Pharmaceuticals ridică trofeul Notorium Trademark Awards 2021. 

În premieră, grupul Balkan Pharmaceuticals a fost decernat cu 3 trofee, pentru trei categorii diferite – produse farmaceutice, suplimente alimentare și rețele de farmacii.

„În anul 2021, a fost un an foarte important pentru noi ca și companie deja nu doar autohtonă, dar și ne-am lansat la nivel internațional. În 2021, denumirea Balkan Pharmaceuticals a răsunat peste hotare, peste mări și oceane. În anul acesta, ne-am lansat în Statele Unite, în Rusia, în Uniunea Europeană însă, tot mai important pentru noi a fost acest premiu de aici, acasă”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

Gama de suplimente Pro-Health, de la Balkan Pharmaceuticals, lansată în 2021, obține primul său trofeu Notorium.

„Suntem onorați și plăcut surprinși că doar la câteva luni de la lansarea proiectului Balkan Pro-Health am reușit să obținem cea mai înaltă distincție în cadrul Galei Notorium. Produsele Pro-Health vin să susțină un mod sănătos și activ de viață. Calitatea farmaceutică, abordarea științifică dar și fabricarea lor la uzina cu cele mai înalte standarde internaționale sunt atuurile principale ale produselor noastre”, spune Andrei Bacinschi, Marketing manager Balkan Pharmaceuticals.

Cel mai mare productor de medicamente din Republica Moldova își propune să contribuie la dezvoltarea sectorului farmaceutic autohton.

„Obiectivul principal constă în consolidarea securității farmaceutice în Republica Moldova. Avem două proiecte extraordinare la care nu o să le dau nume dar fiți aproape că urmează ceva absolut colosal și interesant”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

Balkan Pharmaceuticals a fost fondată în 2006 și este cea mai mare investitie romaneasca în Republica Moldova.

Sursa: Agora.md

proteine & suplimente sportive

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort

131,00 lei
Balkan Pharmaceuticals ArtroFort - formulă utilă pentru ameliorarea durerilor articulare, reducerea inflamației și reacțiilor alergice, stimularea sistemului imunitar, menținerea funcțiilor adecvate ale pielii și accelerarea recuperării după exerciții fizice (efort fizic).

Balkan Pharmaceuticals CAFFEINE BP

28,00 lei
Balkan Pharmaceuticals CAFFEINE BP este un supliment alimentar cu o doză mare de cafeină.

Balkan Pharmaceuticals Ginseng BP

72,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Ginseng BP - 30 capsule moi gelatinoase 200 mg / 400 mg. Ingredient activ: Extract din rădăcină de Ginseng (Panax ginseng C.A. Meyer), ≥10% ginsenozide

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra

370,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – supliment alimentar care conține o doză mare de MSM, precum și extracte naturale din Curcumină și Boswellia, care ajută la reducerea inflamației în corp, scad durerile și inflamațiile articulare, redau flexibilitatea pentru a te menține activ.