Sanatate, Vitamine & Minerale

Colagen tip II si Colagen Peptan®

Colagen tip II si Colagen Peptan®. Colagenul este cea mai abundentă proteină din organism și o componentă esențială a pielii, oaselor, cartilajelor, a vaselor de sânge și a numeroase alte țesuturi. Este un element indispensabil pentru sănătatea sistemului osteo-articular, a pielii, a dinților și gingiilor, dar și în procesul de vindecare a rănilor interne și externe.

Din punct de vedere structural, colagenul echivalează cu oţelul care se pune în fundaţia unei construcţii.

Colagenul de tip II

În organismul unei persoane bolnave de artrită, colagenul de tip II se autodistruge selectiv. Acesta este momentul în care se iniţiază un răspuns imun către toate cartilajele care se degradează, astfel încât apar durerile de încheieturi de la nivelul mâinilor, genunchilor, şoldurilor, spatelui etc.

Suplimentarea cu colagen de tip II accelerează refacerea după traumatisme ale oaselor, mușchilor, cartilagiilor și tendoanelor, inclusiv traumatisme minore (tendinite, luxații, rupturi musculare etc).

Colagen Peptan®

Peptidele de colagen Peptan® sunt așa-numitele peptide de colagen tip 1. Aceasta înseamnă că sunt identice cu colagenul găsit în oasele și pielea umană. Peptan® este un produs bioactiv natural de înaltă puritate, care conține mai mult de 97% proteine .

Peptidele de colagen Peptan® sunt optimizate pentru biodisponibilitate și activitate ridicată, iar forma lor hidrolizată le face ușor digerabile de către oameni. Peptan® este un ingredient bioactiv care a fost dezvoltat special pentru a oferi beneficii multiple pentru sănătate. Ca ingredient natural, non-alergenic și curat, poate fi ușor și eficient încorporat în alimente și băuturi funcționale și suplimente alimentare fără a afecta gustul sau mirosul.

Peptidele de colagen sunt mici peptide bioactive obținute prin hidroliza enzimatică a colagenului, cu alte cuvinte, descompunerea legăturilor moleculare dintre catenele de colagen individuale și peptide. Hidroliza reduce fibrele de proteine de colagen în peptide mai mici cu o greutate moleculară mai mică. Peptidele de colagen sunt, de asemenea, cunoscute sub denumirea de colagen hidrolizat.

Acestea sunt solubile în apă rece, foarte digerabile și gata de a fi absorbite de corpurile noastre. Studiile au demonstrat că peste 90% din peptidele pe care le consumăm sunt digerate și absorbite în interior la câteva ore după consum. Această absorbție rapidă asigură o livrare eficientă a peptidelor esențiale și a aminoacizilor către locul lor de acțiune din corpul nostru.
Peptidele de colagen sunt foarte biodisponibile. Acestea acționează ca blocuri de construcție, reînnoind țesuturile corporale, cum ar fi pielea, oasele și articulațiile. Numeroase studii științifice au demonstrat beneficii pentru sănătatea articulațiilor și a oaselor, frumusețea pielii, îmbătrânirea sănătoasă.

 

Sursa: fit4pro.ro

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort

131,00 lei
Balkan Pharmaceuticals ArtroFort - formulă utilă pentru ameliorarea durerilor articulare, reducerea inflamației și reacțiilor alergice, stimularea sistemului imunitar, menținerea funcțiilor adecvate ale pielii și accelerarea recuperării după exerciții fizice (efort fizic).

Balkan Pharmaceuticals Calciu + Vitamina D3 30caps

23,00 lei
Calciu + Vitamina D3 – supliment alimentar, recomandat ca sursă suplimentară de calciu și vitamina D3. Produsul conține calciu, sub formă de carbonat (compoziția sa conține 40% calciu elementar) și vitamina D3 (colecalciferol), care favorizează absorbția calciului în intestine și depozitarea acestuia în oase.

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra

370,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – supliment alimentar care conține o doză mare de MSM, precum și extracte naturale din Curcumină și Boswellia, care ajută la reducerea inflamației în corp, scad durerile și inflamațiile articulare, redau flexibilitatea pentru a te menține activ.

Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30caps

22,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30caps. Vitamina D3 conține vitamina D3 (colecalciferol) – o vitamină esențială liposolubilă, necesară funcționării aproape a tuturor organelor și sistemelor corpului uman. Este bine absorbită în tractul gastrointestinal datorită formării în mediul intestinului subțire a compușilor micelari.

Related Posts