Pentru al șaselea an consecutiv, Balkan Pharmaceuticals ridică trofeul Notorium Trademark Awards 2021.

În premieră, grupul Balkan Pharmaceuticalsa primit 3 trofee, pentru trei categorii diferite – produse farmaceutice, suplimente alimentare și rețele de farmacii.

„În anul 2021, a fost un an foarte important pentru noi ca și companie deja nu doar autohtonă, dar și ne-am lansat la nivel internațional. În 2021, denumirea Balkan Pharmaceuticals a răsunat peste hotare, peste mări și oceane. În anul acesta, ne-am lansat în Statele Unite, în Rusia, în Uniunea Europeană însă, tot mai important pentru noi a fost acest premiu de aici, acasă”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

Gama de suplimente Pro-Health, de la Balkan Pharmaceuticals, lansată în 2021, obține primul său trofeu Notorium

„Suntem onorați și plăcut surprinși că doar la câteva luni de la lansarea proiectului Balkan Pro-Health am reușit să obținem cea mai înaltă distincție în cadrul Galei Notorium. Produsele Pro-Health vin să susțină un mod sănătos și activ de viață. Calitatea farmaceutică, abordarea științifică dar și fabricarea lor la uzina cu cele mai înalte standarde internaționale sunt atuurile principale ale produselor noastre”, spune Andrei Bacinschi, Marketing manager Balkan Pharmaceuticals.

Cel mai mare producător de medicamente din Republica Moldova își propune să contribuie la dezvoltarea sectorului farmaceutic autohton.

„Obiectivul principal constă în consolidarea securității farmaceutice în Republica Moldova. Avem două proiecte extraordinare la care nu o să le dau nume dar fiți aproape pentru că urmează ceva absolut colosal și interesant”, spune Georgel Bacinschi, Director vânzări Balkan Pharmaceuticals.

Balkan Pharmaceuticals – brand ce susține sportul de performanță a fost fondată în 2006 și este cea mai mare investiție românească în Republica Moldova.

Sursa: Agora.md