FIBO 2023. FIBO este cel mai important târg internațional pentru industria fitness, wellness & sanatate… Aici este locul de întâlnire pentru toți dealeri & producători de echipamente sportive, nutriționiștii,  terapeuți masaj & kinetoterapeuți, sportivi, instructori de fitness, antrenori de sport, coordonatori de wellness, profesioniști în spa… De asemenea, participă și kinesiologi, educatori pentru sănătate, medici în medicină sportivă și psihologi sportivi. Este locul de întâlnire pentru factorii de decizie importanți, start-up-uri, operatori de studio și influenceri.

 • FIBO 2023
 • Data: 13  – 16 Aprilie 2023
 • Locație: Messe Cologne, Köln, Germany

Știați că?

FIBO este un târg internațional care poate oferi profesioniștilor multe oportunități. Acesta permite participanților să desfășoare afaceri la fața locului. Acest lucru se datorează faptului că târgul le oferă un HUB central pentru prezentarea celor mai noi produse. FIBO este, de asemenea, un loc care poate ajuta profesioniștii să afle despre cele mai recente tendințe și să obțină recunoaștere. FIBO include numeroase evenimente care oferă astfel de oportunități.

Printre oportunitățile oferite de programul de suport FIBO se numără și expoziția extinsă. Este evenimentul care permite participanților să prezinte și să examineze noi produse și servicii. Expoziția se întinde pe 9 săli ale Messe Cologne și include 14 zone principale. Acestea sunt:

 • Academie
 • Cardio și forță
 • Servicii de consultanță
 • EMS și vibrații
 • Modă
 • Training functional
 • Fighting Fit
 • Putere
 • Fizioterapie
 • Wellness & Frumusete
 • Nutriție sportivă
 • Interior
 • Afacere nouă
 • Fitness de grup și acvatic

Fiecare dintre zone se concentrează pe diferite produse sau servicii. De exemplu, Nutriția Sportivă este zona pentru suplimentele de nutriție sportivă. Vizitatorii pot găsi, de asemenea, alimente dietetice, băuturi pentru sport și sisteme pentru sticle de shake/băuturi. Zona interioară se concentrează pe elemente precum facilitățile de sală de sport/club. Peste 1000 de expozanți își prezintă cele mai recente produse în domenii, inclusiv start-up-uri.

Premiul pentru inovație are 6 categorii

Un alt eveniment important în programul de sprijin al FIBO este ceremonia de decernare a Premiului pentru Inovație. Este un eveniment care poate ajuta companiile, inclusiv start-up-urile, să obțină recunoaștere. Târgul premiază produse sau servicii care au îmbunătățit industria în ultimul an. Premiul pentru inovație are 6 categorii:

 • Start-up-uri
 • Performanţă
 • Ecologie și durabilitate
 • Sănătate și prevenire
 • Stil de viață, echilibru de viață și sănătate
 • Fitness digital

Categoria Start-up-uri poate ajuta cel mai mult start-up-urile să obțină recunoaștere. Acesta recompensează start-up-urile ale căror produse sau servicii inovatoare acționează ca noi descoperiri. Exemplele includ Air-up, a cărui inovație conferă aromă apei pure fără a folosi arome.

Categoria Performanță recompensează noutățile menite să îmbunătățească performanța. Acestea pot include prinderi îmbunătățite pentru echipamente de fitness, o protecție mai bună împotriva rănilor și altele.

Categoria Ecologie și durabilitate acordă brevete sau servicii care au durabilitate ridicată. Acestea includ utilizarea cât mai puține substanțe chimice dure de fabricație fără a reduce calitatea. De exemplu, una dintre inovațiile premiate este un covoraș de practică realizat din fibre de zahăr 100%.

Categoria Sănătate și Prevenire este asemănătoare cu categoria Performanță în unele privințe. Acesta recompensează inovațiile care ajută la îmbunătățirea performanței, prevenind în același timp rănirea. Exemplele includ aplicații de măsurare a corpului care promovează controlul optimizat al antrenamentului.

Categoria Lifestyle, Life-Balance & Wellness recompensează noutățile care ajută la îmbunătățirea sănătății. Acestea includ, de exemplu, echipamente de bronzare care permit bronzarea fără a provoca arsuri solare. Pentru această sarcină, dispozitivul folosește senzori specializați care urmăresc sensibilitatea pielii.

Divizia Digital Fitness a Premiilor pentru Inovație este o adăugare destul de recentă. Este categoria companiilor ale căror produse îmbunătățesc fitness-ul digital. De exemplu, unul dintre câștigători este un dezvoltator de jocuri de fitness. Produsul lor îi ajută pe sportivii eSports să-și îmbunătățească sănătatea.

Avem plăcerea de a fi prezenţi la Târgul Internaţional FIBO 2023!

balkanprohealth.com

balkanpharmaceuticals.com

balkanpharmaceuticals.ro

fit4pro.ro

FIBO oferă, de asemenea, multe evenimente educaționale ca parte a programului său de sprijin. Printre acestea se numără și Meeting Point Health & Wellness. Acesta reunește într-o singură locație fizioterapeuți, terapeuți, operatori de studio și traineri. Este locul în care specialiștii învață despre cele mai recente metode de terapie medicală sau de antrenament. În plus, astfel de profesioniști pot discuta subiecte cheie, cum ar fi sănătatea digitală.

Un alt eveniment educativ din programul FIBO este Forumul European Health Futures. Este cel mai important congres pentru factorii de decizie, cum ar fi producători, experți și alții. Este eu este locația în care astfel de specialiști discută concepte inovatoare și dezvoltări de comerț electronic.

Fitness & Health Corner este evenimentul principal pentru profesioniștii din domeniul sănătății și fitness. Le permite specialiștilor să-și extindă cunoștințele prin prelegeri și discuții. Adesea, subiectele prelegerilor și discuțiilor sunt subiecte actuale, cum ar fi pandemia.

Programul evenimentelor FIBO include și Tururile Ghidate. Aceasta este o serie de tururi ghidate, conduse de experți din industrie. În timpul tururilor, participanții pot afla despre inovații, bune practici și concepte noi. Aceasta include locația fiecărei inovații sau concept în cadrul expoziției. Acest lucru permite vizitatorilor să obțină o perspectivă despre unde pot găsi zone sau servicii de interes.