Sanatate, Vitamine & Minerale

Joint Support ULTRA

DEGRADAREA EXCESIVĂ a ţesuturilor moi, cum ar fi tendoanele şi ligamentele, poate fi cauzată de antrenamentele mult prea intense, tehnică defectuoasă de execuţie, oboseală severă sau vârstă. Dacă sunt netratate, durerile sâcâitoare de cot, genunchi sau umăr pot crea un cerc vicios de degenerare a încheieturilor, ducând în cele din urmă la tendinită, o inflamare permanentă şi dureroasă. Inflamarea poate deveni şi mai periculoasă…!

Joint Support ULTRA: UN ALIAT ÎN RECUPERAREA SPORTIVA ȘI NU NUMAI!

Joint Support ULTRA ingrediente:

 • Colagen de tip II (UC-II),
 • Colagen Peptan®,
 • Glucozamină 1500 mg,
 • Condroitină 1000 mg
 • MSM 3000 mg
 • Turmeric 300 mg
 • Boswellia 200 mg
 • Acid hialuronic 200 mg
 • Calciu 300 mg
 • Vitamina C 80 mg
 • Vitamina D3 200 UI
 • Extract de piper 10 mg

Joint Support ULTRA este un supliment perfect pentru optimizarea sănătății articulare, ameliorarea durerii și a simptomelor artritei. Formula are acțiune antiinflamatorie, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistență) și ameliorează rigiditatea restabilind mobilitatea.

Joint Support! Ajutor zilnic! Articulații sănătoase – mișcare lină și flexibilitate.

Suplimentul este special conceput pentru protecție și susținere in cazul activității fizice intense sau a vârstei – optimizează sănătatea articulațiilor, ameliorează durerea și simptomele artritei (ingrediente ajută la încetinirea dezvoltării artritei: colagen de tip II nedenaturat (UC-II) cu glucozamină 1500 mg, condroitină 1000 mg și MSM 3000 mg + Turmeric, Boswellia și acid hialuronic). Această combinație uimitoare are o acțiune antiinflamatoare, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistența), ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea.

Tesutut sanatos

Această formulă conține 1500 mg de glucozamină și 1000 mg de condroitină pentru a încuraja creșterea sănătoasă a țesuturilor și a cartilajului. MSM este o sursă importantă de sulf, ajutând la repararea cartilajului pentru integritatea și structura articulațiilor.

Bună mobilitate

Această formulare unică conține UC-II (colagen de tip ll nedenaturat), colagen de tip 5000 HD și acid hialuronic pentru a sprijini mobilitatea articulațiilor, elasticitatea, crucială pentru hidratarea și lubrifierea țesuturilor.

Rezistența articulară și osoasă

Această formulă vă oferă calciu + D3 care ajută la prevenirea pierderii masei osoase și a osteoporozei și a vitaminei C + silice, care sunt esențiale în formarea colagenului și mineralizarea oaselor, făcându-vă oasele atât flexibile, cât și suficient de puternice pentru a rezista la stres.

Reduce durerea și inflamația

Suportul articular este conceput pentru a încetini și a inversa durerea și inflamația cauzate de articulațiile inflamate și slăbite. Doza mare de 3000 mg MSM poate ajuta la susținerea colagenului sănătos pentru a menține șoldurile și articulațiile într-o stare sănătoasă.

Pentru stil de viață activ

Asistența comună a Balkan Pharmaceuticals menține persoanele active cu o doză mare de 3000 mg MSM, 300 mg curcumină și 200 mg Boswellia, care s-a demonstrat că reduc inflamația și stresul oxidativ din organism și restabilesc flexibilitatea.

Produsele Balkan Pharmaceuticals sunt testate pentru puritatea /calitate! Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat conform înaltelor standarde GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul microbiologic), iar rezultatele sunt disponibile pentru transparență totală și asigurarea calității.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, mii de produse medicale folosind cele mai recente descoperiri în știința nutrițională și cele mai bune ingrediente pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

Balkan Pharmaceuticals ArtroFort

131,00 lei
Balkan Pharmaceuticals ArtroFort - formulă utilă pentru ameliorarea durerilor articulare, reducerea inflamației și reacțiilor alergice, stimularea sistemului imunitar, menținerea funcțiilor adecvate ale pielii și accelerarea recuperării după exerciții fizice (efort fizic).

Balkan Pharmaceuticals Calciu + Vitamina D3 30caps

23,00 lei
Calciu + Vitamina D3 – supliment alimentar, recomandat ca sursă suplimentară de calciu și vitamina D3. Produsul conține calciu, sub formă de carbonat (compoziția sa conține 40% calciu elementar) și vitamina D3 (colecalciferol), care favorizează absorbția calciului în intestine și depozitarea acestuia în oase.

Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra

370,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Joint Support Ultra – supliment alimentar care conține o doză mare de MSM, precum și extracte naturale din Curcumină și Boswellia, care ajută la reducerea inflamației în corp, scad durerile și inflamațiile articulare, redau flexibilitatea pentru a te menține activ.

Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30caps

22,00 lei
Balkan Pharmaceuticals Vitamina D3 30caps. Vitamina D3 conține vitamina D3 (colecalciferol) – o vitamină esențială liposolubilă, necesară funcționării aproape a tuturor organelor și sistemelor corpului uman. Este bine absorbită în tractul gastrointestinal datorită formării în mediul intestinului subțire a compușilor micelari.

Related Posts