100% Whey Protein Isolate CFM este un izolat proteic din zer ce nu conține grăsimi, lactoză și carbohidrați. Acesta este obținut prin microfiltrarea proteinelor din zer și are un conținut ridicat de proteine pure. Este un supliment preferat de culturiști și sportivii de performanță din întreaga lume. Aceștia îl folosesc pentru a-și spori masa musculară și a-și îmbunătăți recuperarea după antrenamente intense.

Izolat proteic din zer

Un izolat proteic din zer fără grăsimi, lactoză și carbohidrați este o formă de proteină din zer purificată și procesată pentru a îndepărta majoritatea grăsimilor, lactozei și carbohidraților conținute în zerul obișnuit. Acesta este adesea denumit “izolat proteic din zer izolat” sau “izolat proteic din zer zero carbohidrați”. Este considerat una dintre cele mai pure forme de proteină din zer disponibile pe piață.

Proteină izolată din zer este obținută prin procese precum microfiltrarea sau ultrafiltrarea. Acestea utilizează membrane speciale pentru a separa proteinele din zer de alte componente, cum ar fi grăsimile și lactoza. Apoi, proteinele sunt supuse unor procese suplimentare, cum ar fi filtrarea, concentrarea și uscarea, pentru a obține un produs final cu un conținut ridicat de proteine și cu un nivel minim sau inexistent de grăsimi, lactoză și carbohidrați.

Aceste izolate proteice din zer fără grăsimi, lactoză și carbohidrați sunt foarte apreciate de către sportivi și persoanele care urmează diete speciale; cum ar fi dietele cu conținut scăzut de carbohidrați sau dietele fără lactoză. Ele furnizează o sursă concentrată de proteine de înaltă calitate. Are un profil complet de aminoacizi esențiali, contribuind la susținerea creșterii musculare, refacerea țesuturilor și menținerea sănătății generale.

Este important de menționat că, în timp ce un izolat proteic din zer fără grăsimi, lactoză și carbohidrați poate fi considerat foarte pur și sărac în aceste componente, pot exista cantități minime sau urme de grăsimi și lactoză în produs, datorită naturii procesului de fabricație. De aceea, este întotdeauna recomandat să verifici eticheta produsului și să consulți informațiile furnizate de producător pentru a fi sigur de conținutul său specific.

Microfiltrarea proteinelor din zer

Microfiltrarea proteinelor din zer este un proces tehnologic utilizat în industria laptelui pentru a izola și purifica proteinele din zer. Aceasta implică utilizarea unor membrane cu pori mici pentru a separa moleculele de proteină de alte componente prezente în zer, cum ar fi grăsimile, lactoza și mineralele.

Proteinele din zer sunt fracțiuni proteice valoroase. Acestea au un conținut ridicat de aminoacizi esențiali, care sunt benefici pentru creșterea musculară și refacerea țesuturilor. Ele sunt  utilizate în industria alimentară pentru producerea suplimentelor proteice, a băuturilor proteice și a altor produse alimentare îmbogățite cu proteine.

Procesul de microfiltrare implică trecerea zerului printr-o serie de membrane cu pori foarte mici; de obicei în gama de 0,1 până la 1 micron. Aceste membrane permit trecerea moleculelor de apă și a proteinelor, în timp ce rețin particulele mai mari, cum ar fi grăsimile și bacteriile. Prin această tehnică, se obține un zer mai clar și mai pur, cu un conținut crescut de proteine.

Microfiltrarea proteinelor din zer are avantajul că nu utilizează substanțe chimice sau căldură ridicată. Acest lucru ajută la menținerea proprietăților nutriționale ale proteinelor. De asemenea, poate fi utilizată pentru a elimina impuritățile care pot afecta gustul, culoarea sau stabilitatea produselor proteice finale.

În concluzie, microfiltrarea proteinelor din zer este un proces tehnologic utilizat pentru separarea și purificarea proteinelor din zer, obținându-se astfel un produs final cu un conținut crescut de proteine și cu impurități reduse.

Descoperă noul produs de top Whey Protein ISOLATE de la Balkan Pharmaceuticals! Cu o formulă avansată și o calitate superioară, acesta este un supliment alimentar inovator. Proteinele din zer care stau la baza NOULUI produs sunt obținute prin metoda tehnică de microfiltrare în flux încrucișat. Provenit din laptele bovinelor crescute pe pajiști și hrănite cu iarbă eco (Grass Fed), acest izolat proteic îți oferă beneficiile maxime pentru creșterea și menținerea masei musculare.

100% Whey Protein Isolate CFM