DEGRADAREA EXCESIVĂ a țesuturilor moi, cum ar fi tendoanele şi ligamentele, poate fi cauzată de antrenamentele mult prea intense, tehnică defectuoasă de execuție, oboseală severă sau vârstă. Dacă sunt netratate, durerile sâcâitoare de cot, genunchi sau umăr pot crea un cerc vicios de degenerare a încheieturilor, ducând în cele din urmă la tendinită, o inflamare permanentă şi dureroasă. Inflamarea poate deveni și mai periculoasă…!

Joint Support ULTRA: UN ALIAT ÎN RECUPERAREA SPORTIVA ȘI NU NUMAI!

Ingrediente:

 • Colagen de tip II (UC-II),
 • Colagen Peptan®,
 • Glucozamină 1500 mg,
 • Condroitină 1000 mg
 • MSM 3000 mg
 • Turmeric 300 mg
 • Boswellia 200 mg
 • Acid hialuronic 200 mg
 • Calciu 300 mg
 • Vitamina C 80 mg
 • Vitamina D3 200 UI
 • Extract de piper 10 mg

Joint Support ULTRA este un supliment perfect pentru optimizarea sănătății articulare, ameliorarea durerii și a simptomelor artritei. Formula are acțiune antiinflamatorie, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistență) și ameliorează rigiditatea restabilind mobilitatea.

Joint Support: un ajutor zilnic pentru articulații sănătoase – mișcare lină și flexibilitate

Suplimentul este special conceput pentru protecție și susținere in cazul activității fizice intense sau a vârstei – optimizează sănătatea articulațiilor, ameliorează durerea și simptomele artritei (ingrediente ajută la încetinirea dezvoltării artritei: colagen de tip II nedenaturat (UC-II) cu glucozamină 1500 mg, condroitină 1000 mg și MSM 3000 mg + Turmeric, Boswellia și acid hialuronic). Această combinație uimitoare are o acțiune antiinflamatoare, accelerează recuperarea articulațiilor, reconstruiește oasele și cartilajul (rezistența), ameliorează rigiditatea articulațiilor și restabilește mobilitatea.

Țesut sănătos

Această formulă conține 1500 mg de glucozamină și 1000 mg de condroitină pentru a încuraja creșterea sănătoasă a țesuturilor și a cartilajului. MSM este o sursă importantă de sulf, ajutând la repararea cartilajului pentru integritatea și structura articulațiilor.

Mobilitate crescută

Această formulare unică conține UC-II (colagen de tip ll nedenaturat), colagen de tip 5000 HD și acid hialuronic pentru a sprijini mobilitatea articulațiilor, elasticitatea, crucială pentru hidratarea și lubrifierea țesuturilor.

Rezistența articulară și osoasă

Această formulă vă oferă calciu + D3 care ajută la prevenirea pierderii masei osoase și a osteoporozei și a vitaminei C + silice, care sunt esențiale în formarea colagenului și mineralizarea oaselor, făcându-vă oasele atât flexibile, cât și suficient de puternice pentru a rezista la stres.

Fără durere și inflamație

Suportul articular este conceput pentru a încetini și a inversa durerea și inflamația cauzate de articulațiile inflamate și slăbite. Doza mare de 3000 mg MSM poate ajuta la susținerea colagenului sănătos pentru a menține șoldurile și articulațiile într-o stare sănătoasă.

Pentru un stil de viață activ

Asistența comună a Balkan Pharmaceuticals menține persoanele active cu o doză mare de 3000 mg MSM, 300 mg curcumină și 200 mg Boswellia, care s-a demonstrat că reduc inflamația și stresul oxidativ din organism și restabilesc flexibilitatea.

Produsele Balkan Pharmaceuticals sunt testate pentru puritate și calitate! Fiecare produs Balkan Pharmaceuticals este fabricat conform înaltelor standarde GMP și supus la numeroase teste de calitate pe tot parcursul procesului de fabricație pentru a verifica puritatea și potența. Ingredientele și produsele finale sunt testate și analizate de departamentul nostru de control al calității (și în laboratorul microbiologic), iar rezultatele sunt disponibile pentru transparență totală și asigurarea calității.

Balkan Pharmaceuticals a rezistat testului timpului, mii de produse medicale folosind cele mai recente descoperiri în știința nutrițională și cele mai bune ingrediente pentru a oferi suplimente de înaltă calitate și valoare.

Sursa: www.fit4pro.ro