Alert ON  funcționează ca o sursă de putere, energie și stabilitate psihologică… adică îti susține capacitatea de a lucra eficient, multitasking, în condiții de stres – indiferent de tipul de activitate sau profesie! Produsul este natural de origine vegetală. Compoziția produsului include doar două componente: aminoacidul L-theanine (ingredientul principal al ceaiului verde) și cofeina (un alcaloid, care face parte din cafea, ceai și mate). Alert ON nu este un medicament, ci un supliment natural care va ajuta pe toată lumea în viața de zi cu zi…

L-teanina este un aminoacid non-esențial, care se găsește în principal în frunzele de ceai verde și negru. Ea este cunoscută pentru proprietățile sale de relaxare și reducere a stresului, fără a produce somnolență.

Printre beneficiile L-teaninei se numără:

  • Reducerea stresului și anxietății. L-teanina ajută la reducerea nivelului de cortizol, un hormon de stres, și la creșterea nivelului de dopamină și serotonină, neurotransmițători care pot spori starea de bine și reduce anxietatea.
  • Îmbunătățirea stării de spirit. L-teanina poate ajuta la îmbunătățirea stării de spirit, prin stimularea producției de neurotransmițători cum ar fi dopamina și serotonină.
  • Creșterea atenției și concentrări. L-teanina poate ajuta la îmbunătățirea atenției și concentrării, prin stimularea producției de alfa-unde cerebrale.
  • Îmbunătățirea calității somnului. L-teanina poate ajuta la îmbunătățirea calității somnului, prin relaxarea corpului și a minții.
  • Creșterea imunității: L-teanina poate ajuta la creșterea producției de celule imune, precum celulele T și celulele NK, care luptă împotriva infecțiilor și bolilor.

L-teanina și cafeina sunt doi compuși care au efecte sinergice

Când L-teanina și cafeina sunt combinate, efectele stimulative ale cafeinei pot fi accentuate, iar efectele relaxante ale L-teaninei pot fi amplificate. În plus, studiile au arătat că această combinație poate îmbunătăți performanța cognitivă și atenția. Un alt avantaj al combinării L-teaninei și a cafeinei este că poate ajuta la prevenirea obișnuinței cu cafeina, astfel încât să nu fiți nevoit să creșteți doza pentru a obține aceleași efecte.

Cafeina și L-teanina sunt suplimente alimentare sigure și bine tolerate.

Alert ON Efectele suplimentării:

  • îmbunătățirea capacității de concentrare, memorare, învățare;
  • stimularea activității creierului;
  • reducerea stării de extenuare;
  • creșterea concentrării și coordonării fizice.

 

Sursa: fit4pro.ro