TestoBooster este un supliment cu o formulă avansată, dezvoltată pentru a sprijini sănătatea și performanța generală, în special pentru bărbații care doresc să-și maximizeze nivelurile de testosteron. Acesta conține o combinație de 8 ingrediente active, fiecare selectată pentru beneficiile sale dovedite în creșterea nivelului de testosteron și în îmbunătățirea sănătății generale.

„Ingrediente” TestoBooster și studii științifice

Vitamina D3 (500 UI)

Vitamina D3 este esențială pentru sănătatea generală și funcționarea adecvată a corpului. În ceea ce privește nivelul de testosteron, s-a demonstrat că vitamina D3 are un impact pozitiv, fiind asociată cu nivele mai ridicate de testosteron în organism.

  • Studiile au arătat că suplimentarea cu vitamina D3 poate crește nivelurile de testosteron. De exemplu, un studiu publicat în revista “Hormone and Metabolic Research” a constatat că bărbații care au primit suplimente de vitamina D3 timp de un an au înregistrat o creștere semnificativă a nivelurilor de testosteron în comparație cu grupul de control.

Acid D-aspartic (333,3 mg)

Acest aminoacid este cunoscut pentru capacitatea sa de a stimula producția naturală de testosteron în organism. Acidul D-aspartic acționează asupra glandelor endocrine, contribuind la optimizarea nivelurilor de testosteron.

  • Cercetările sugerează că acidul D-aspartic poate stimula producția naturală de testosteron în organism. Un studiu publicat în “Reproductive Biology and Endocrinology” a constatat că bărbații suplimentați cu acid D-aspartic au înregistrat o creștere semnificativă a nivelurilor de testosteron în comparație cu grupul de control.

Coleus Forskohlii Extract (forskolin 10%) (83,3 mg)

Forskolinul este un compus extras din planta Coleus Forskohlii, cunoscut pentru proprietățile sale de stimulare a testosteronului. Acesta ajută la creșterea nivelurilor de AMP cAMP în celulele organismului, care pot juca un rol în creșterea nivelurilor de testosteron.

  • Extractul de Coleus Forskohlii, bogat în forskolin, a fost asociat cu creșterea nivelurilor de testosteron în unele studii. De exemplu, un studiu publicat în “Journal of the International Society of Sports Nutrition” a constatat că administrarea de extract de Coleus Forskohlii timp de 12 săptămâni a dus la creșterea nivelurilor de testosteron și la îmbunătățirea compoziției corporale la bărbați.

Citrat de bor (5% bor) (10,7 mg)

Borul este un mineral esențial care poate sprijini sănătatea oaselor, a mușchilor și a sistemului nervos. De asemenea, studiile au arătat că borul poate fi benefic pentru nivelurile de testosteron, contribuind la menținerea unui echilibru hormonal sănătos.

Citrat de zinc (5 mg)

Zincul este vital pentru funcția hormonală și sănătatea sexuală masculină. Este implicat în producția și reglarea testosteronului în organism, astfel încât aportul adecvat de zinc poate contribui la menținerea nivelurilor optime de testosteron.

  • Zincul este esențial pentru producția de testosteron în organism. Un studiu publicat în “Nutrition” a constatat că suplimentarea cu zinc poate crește nivelurile de testosteron și poate îmbunătăți performanța sportivă la sportivii care au deficiențe de zinc.

Citrat de magneziu (150 mg)

Magneziul este un mineral esențial care susține o gamă largă de funcții în organism, inclusiv funcția musculară și hormonală. Se știe că magneziul poate ajuta la menținerea nivelurilor sănătoase de testosteron.

  • Magneziul este, de asemenea, important pentru producția de testosteron. Un studiu publicat în “Biological Trace Element Research” a constatat că suplimentarea cu magneziu timp de 4 săptămâni a dus la creșterea nivelurilor de testosteron la bărbații tineri sănătoși.

Vitamina B6 (piridoxină HCI) (1,75 mg)

Vitamina B6 este implicată în metabolismul proteinelor și în producția de neurotransmițători în creier. De asemenea, are un rol important în reglarea hormonilor, inclusiv a testosteronului.

Piper negru (extract de piperină 95%) (0,83 mg)

Piperina, compusul activ din piperul negru, poate spori absorbția altor nutrienți din supliment și poate ajuta la maximizarea beneficiilor acestora. În plus, s-a sugerat că piperina poate avea unele efecte pozitive asupra nivelului de testosteron.

Aceste ingrediente active, atent selecționate și dozate în mod corespunzător, se combină pentru a oferi un supliment puternic și eficient pentru sprijinirea sănătății generale și a performanței masculine. TestoBooster este o opțiune ideală pentru cei care doresc să-și maximizeze potențialul natural și să-și atingă obiectivele legate de sănătate și fitness.